Bart Vreeken:  alt- en tenorsax en zang.
Begon als trompetter bij de muziekvereniging Tubantia in Amsterdam-O. Stapte over op saxofoon en vormde met twee vriendjes al snel een trio voor feesten en partijen met de naam The Holiday Boys. Kreeg les van de bekende saxofonist Ab van der Molen en speelde daarna vele jaren bij de Contessa Show Band, een 7-mans coverband.

Rob Poppen:  gitaar.
Geboren en getogen in Hilversum is geboren. Mede daardoor op jonge leeftijd al muzikaal actief bij de radio o.a. bij KRO-jeugdprogramma’s, want zijn vader werkte voor de omroep. Speelde destijds met de rock-and-roll band The Falcons zeer veel in Duitsland en was als jazzbassist actief in Hongkong. Speelde in de Nederlandse Bob Session Band en was geruime tijd de vaste gitarist bij de Big Band Haarlemmermeer. Rob is een producent van meespeel muziek (Play-Along).

Arnold Olfers: Fretloze basgitaar
Arnold is een oude bekende en heeft net als Bart Vreeken in de Contessa Show Band gespeeld.
Hij is van oorsprong gitarist (zoals vele bassisten) en is sinds kort lid van de band waarin hij de plaats van Evert Breman inneemt.
Ook Rob kende Arnold reeds dus dat kwam goed uit en eveneens een oude rot in het muziekvak..

Robert van Bussel: toetsen
Muziek en de piano waren voor hem, naast z’n drukke werkzaamheden, steeds een geweldige uitlaatklep, die na z’n pensionering (eindelijk) vol open kon gaan.  Destijds speelde hij o.m. bij Freddy’s Jazzcombo en meer recent is hij actief  bij het Swoontime-combo, waar hij, naast z’n inbreng bij Joy4Jazz, ook nog steeds z’n muzikale talenten ontplooit.

Martin Gravemaker slagwerk
Speelt al vanaf zijn 10e jaar (en dat is 55 jaar geleden!!) in diverse bands van pop tot jazz en als kid in een trio met zijn vader en zus. Slagwerk zit in Martin "gebakken".